МОНТАЖ НА ШАПКИ ЗА КОМИНИ /ПОКРИВИ ЗА КОМИНИ/

В случай, че обмисляте идеята да поставите на вашият комин специална шапка за комин/покрив на комин/, вие сте на път да вземете едно наистина правилно решение, за което няма да съжалявате в бъдеще.

Защо е нужно комина да има покрив?

На пръв поглед това е един прост завършек на комина, но всъщност ползите от него могат да са огромни. Съществуват хора, които избират да не поставят такава шапка на комин, но със сигурност в последсвие това ще им коства много проблеми и грижи след време. Когато нямате шапка на комин могат да настъпят следните проблеми:

  1. В комина ви няма да ви се пълни с вода
    Шапката на комина предотваратява попадане на дъждовна вода и сняг. Това предизвика неприятни течове към вашите стаи или серизни помещения, независимо от вашето отопление или вентилация.
  2. Предпазва от вредители
    Шапката предпазва от попадане на различни вредители най-често птици. Много птици решават да свият гнездо върху вашия комина, като по този начин могат да причинят неприятности като запушвания и други.Същи в коминното тяло може да се и животни като плъхове и мишки, които не бихте желали да се фигурират във вашия дом и да предизвикват неприятни шумове и миризми. Шапките за комини които предлагаме притежават специална странична мрежа или решетка, която спира вредителите, но не спира самата циркулация на въздуха.
  3. Шапките за комин създават модерна визия.

Шапката за комин е сравнително евтин елемент за Вашия покрив. Според нас тя не е препоръчителна тя е задължителна.

Цените зависят от размерите на комина.

Ние предлагаме шапка на комини от различни видове материали и цветове.

Спестете вашето време и получете качествена изработка и монтаж на шапка за комин.

Не се колебайте да ни потърсите – получавате безплатна консултация на посочените телефони в секция контакти.

Етикети: Шапка за комин Плевен , Шапка за комин Ловеч , Шапка за комин България, Шапка за комин София , Шапка за комин Троян , Шапка за комин Луковит , Шапка за комин Севлиево , Шапка за комин Свищов