ОТСТРАНЯВАНЕ ТЕЧОВЕ НА ПОКРИВИ

Един от най-трудно откриваемите течове са покривните. Без значение вида на покрива: плосък, равен, скатен, терасиран или друг вид се открива единствено с термокамера. Този метод е най-сигурния за откриване на течове от покрив. Трябва да се спазват различни правила , а и да се съобразявате с атмосферните условия като:

  • дъжд
  • влажност
  • слънцестоене
  • мъгла
  • вятър и др.

Основата причина при течовете на покрива са там, където преминава водата вследствие на нарушена покривна хидроизолация изолация. Обследва се самият покрив и подпокривното пространство.

Друг фактор, който трябва да разгледате взимането на мерки от височината сложността на мястото на теча и опасностите от трудови злополуки. При плоски покрив нещата са доста по-лесни, но при скатните покриви съвсем не е така. Винаги има опасности особено при неподдържаните стари покриви, който имат по керемидите им хлъзгави натрупани лишеи. Препоръчваме да не го правите сами , тъй като са нужни умения опит в алпинистките услуги и нужната екипировка.

До тук казано може да Ви стане ясно , че откриване и отстраняването на течове по покрива не е за всеки. Това е опасна и рискова работа.

Нашият екип е винаги готов да Ви посети на място, да направи оглед и да ви предложи най-доброто решение.

Спестете вашето време в лутане. Не се колебайте да ни потърсите – получавате безплатна консултация на посочените телефони в секция контакти.