ПОЛАГАНЕ ЗАМАЗКИ

Замазката е изключителна важна част от ремонтните дейности във вашето жилище. Нейното основно предназначение е изравняването на различните видове подове, както и направата на подходящите наклони и посоки спрямо отводнителните системи и улесняване на полагането на финалното подово покритие.

Замазките се полагат както в жилищни сгради, така и в сгради с търговско и промишлено предназначение.

Подовите замазки биват няколко вида, с които се прави и начина на полагане. Най разпространената подова замазка е цименто-пясъчната, която се нанася върху носещата основа, изолационен слой при вътрешна и външна употреба. Този вид замазка, както и другите служат като основа за поставянето на финалното подово покритие, било то теракот, гранитогрес, балатум, естествен и ламиниран паркет, мокет или друг вид покритие. Друг разпространен вид замазки са саморазливните, които се употребяват основно в случаи, че има специфични и високи изисквания към замазката (санитарно-хигиенични, висока антистатична защита, химическа устойчивост и други).

Безспорно целта при поставянето на изравнителната замазка е създаване на равни и хомогенни основи преди полагане на подови покрития от всякакъв вид.

Ние разполагаме с квалифицирани специалисти, техника и богат опит в полагането на различни видове замазки.

Цените се определят само след оглед на място за квадратен метър.

Не се колебайте да ни потърсите – получавате безплатна консултация на посочените телефони в секция контакти.