ПОЛАГАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВ

Най-известния начин за справяне с влагата днес и течовете е хидро изолиране на сградите с плоски покриви. Голяма част от население живее в този тип сгради.
Търсите бригада или фирма да извърши полагане на хидроизолация на вашия :

  • блок
  • хале
  • къща.

Трябва да знаете и да сте наясно какво ще трябва да се прави и как. Колко ще е цената ?

Ето и част от нашите съвети за полагане на битумна хидроизолация.

Наклонът е от голямо значение/дъждовната вода бързо и лесно да се оттича/, тъй като и добре свършена работа при големи количества валежи покрива може да се подложи на сериозни изпитания и натоварвания. Не може и таванът на сградата да се ползва като басейн не е създаден за това.

Осигуряване на равна и гладка основа. В случай, че нямаме такава основа е необходимо да се заглади повърхността, за да не се получават дупки, в който в последствие ще доведат до стабилни течове. Ако не е гладка основата листа от битумна хидроизолация има голям шанс да не се залепи качествено или да се отлепи след време.

Полагането на хидроизолация трябва да е през лятото. Трябва да се подбере правилното време и да се съобрази най-малко с прогнозата за времето. Важно е времето да е топло и сухо препоръчителни месеци май, юни, юли, август, септември.

Съображение с комините.
Обърнете голямо значение да се уплътнят основите на комините. и всяко друго място, при което се наблюдават извивки и прагове те са едни от най-големите язви в един покрив.

Основата трябва да е перфектно почистена. Всички прашинки и дребни камъчета пропуснати от бързане водят в последствия до напукана или ронеща се некачествена хидроизолация

Цената може да варира в големи граници.

Нашият екип е винаги готов да Ви посети на място, да направи оглед и да ви предложи най-доброто решение съобразено с вашите изисквания.

Спестете вашето време в лутане и получете качествено полагане на хидроизолация.

Не се колебайте да ни потърсите – получавате безплатна консултация на посочените телефони в секция контакти.